

MHHS Open Day III Agenda

Issue date: 07 June 2023

Meeting	MHHS Open Day	Venue	MHHS Office, Elexon
Meeting Date and Time	13 June 2023 10:00-16:00	Classification	Public

Agenda

	Item	Objective	Lead	Time
1.	Registration & coffee	Networking		09:30-10:00 30 mins
2.	Introduction & housekeeping	Introduction to Open Day	MHHS Programme	10:00-10:10 <i>10 mins</i>
3.	Welcome	Welcome to Open Day	Elexon SRO	10:10-10:20 <i>10 mins</i>
4.	Delivery philosophy	A reminder of the delivery approach we are adopting	MHHS Programme	10:20-10:35 <i>15 mins</i>
5.	Qualification update	Update from Code Bodies to support party preparation for MHHS Qualification	Elexon, REC	10:35-11.00 25 mins
6.	Break & coffee	Networking		11:00-11:30 30 mins
7.	Key testing updates	Focus on key testing phases & placing reliance	MHHS Programme	11:30-12:10 <i>40 mins</i>
8.	Test data & data cleanse	Opportunity to learn more about data	MHHS Programme	12:10-12:50 40 mins
9.	Lunch & stalls	Opportunity to visit stalls for specific workstreams	_	12:50-14:20 90 mins
10.	DIP onboarding overview	Synopsis of the stages of DIP onboarding	MHHS Programme	14:20-14:50 30 mins
11.	IPA update	Update from the IPA on test assurance	IPA	14:50-15:05 15 mins
12.	Ofgem address	Perspective provided by Programme Sponsor	Ofgem	15:05-15:15 10 mins
13.	Feedback & close	Closing remarks from the Programme	MHHS Programme	15:15-15:30 15 mins
14.	Networking			15:30-16:00 30 mins
15.	Optional drinks: The Refinery, Regent's Place			16:00-18:00

© Elexon Limited 2023 Page 1 of 1